VPSserver.nl: 100% zelfstandig in een wereld van grote spelers

Ben je dol op eigenwijze ondernemers die het liever zelf nog eens opnieuw uitvinden dan dat ze zich door anderen laten vertellen hoe het werkt? Wij ook! We zijn niet voor niets 100% zelfstandig en onafhankelijk, in een wereld die steeds meer ten prooi valt aan een paar grote spelers die er een eenheidsworst van proberen te maken.

We behouden ons eigen geluid in een wereld van spelers die steeds meer op elkaar gaan lijken. Daardoor kunnen we onze echte kennis van zaken nog combineren met een unieke aanpak, door volledig onze eigen weg te gaan. Het zijn eigenschappen van ons bedrijf die onze klanten in ons waarderen, waar we je graag iets meer over vertellen.

Eigenwijs met kennis van zaken

Benieuwd hoe we ons als VPSserver.nl staande houden als 100% zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van jouw VPS? Dat doen we dankzij 3 belangrijke voordelen:

  • Volledig eigen koers
  • Krachtig platform
  • Nederlands grondgebied
  1. Volledig eigen koers

We varen volledig onze eigen koers en gaan altijd onze eigen weg. Daar waar anderen stuk-voor-stuk worden overgenomen door grotere spelers hebben wij daar geen last van. We maken geen onderdeel uit van een grotere organisatie, waardoor we veel sneller op trends en ontwikkelingen kunnen inspelen.

We gaan onze eigen weg en hoeven ons daarbij niet te laden leiden door het corporate-image dat de organisatie uit wil stralen. In plaats daarvan stappen we in kansen die we zien ontstaan en volgen we de ontwikkelingen op de voet om anderen steeds een stap voor te kunnen zijn.

  1. Krachtig platform

Uiteraard zouden we die eigenwijze en 100% zelfstandige identiteit niet lang volhouden zonder een krachtig platform. Ons platform heeft zich door de jaren heen bewezen als populaire keuze voor veel MKB-organisaties. Wij zorgen ervoor dat jij een VPS kunt gebruiken op de manier die je wenst, met of zonder ondersteuning door onze ervaren specialisten.

  1. Nederlands grondgebied

We zijn volledig onafhankelijk van welke grote (internationale) speler dan ook. Dat betekent dat we onze data kunnen plaatsen op Nederlands grondgebied. Het gaat niet om Amerikaanse, Russische of andere servers, maar locaties gewoon hier in Nederland. Op basis van Nederlandse wetgeving en met de privacy van data zoals we daar in Nederland met elkaar mee omgaan. Een prettig idee, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Specialist voor jouw VPS

Zoek je een specialist voor jouw eigen VPS, het liefst een organisatie die ook een beetje eigenwijs is en de eigen koers vaart? We zijn 100% onafhankelijk en beschikken over een krachtig platform. Twee belangrijke voorwaarden voor een goede aanbieder, waarbij we er bovendien voor zorgen dat alle data altijd op Nederlands grondgebied staat en blijft.