Windows VPS

Windows VPS: Hoge snelheid (SSD) & meteen online!

Linux of Windows VPSEen Windows VPS is bij VPSServer.nl direct te bestellen, met 5 minuten bent u al online! Je kunt kiezen uit verschillende Windows besturingssystemen waaronder: 2008 en 2012. Het is mogelijk om een normale VPS af te nemen of te gaan voor een SSD server. Hiermee heb je nog meer performance en kun je echt genieten van een supersnelle server op het internet. Al onze servers bevinden zich in Nederland.

Windows VPS bestellen


Geweldig en eenvoudig controlepaneel

Met het controlepaneel heeft u het voordeel dat de installatie van je Windows VPS vrijwel direct uitgevoerd kan worden. Je kunt dan ook kiezen om je server te herinstalleren, verwijderen of juist helemaal over te gaan naar een Linux VPS. Het is helemaal aan je, met ons controlepaneel is het allemaal mogelijk. Door het gebruik van template kunnen wij eenvoudig Windows voor je uitrollen en daardoor kun je met enkele minuten aan de slag op je eigen server.

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde Windows VPS

Ben je op zoek naar een Windows VPS of juist een andere oplossing in combinatie van een VPS? Neem dan gerust contact op met VPSServer.nl voor een passende oplossing die helemaal naar je wensen opgezet kan worden. Welke vragen je ook hebt, je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons en wij zorgen samen met je voor een ideale opstelling van je website.

VPSServer.nl heeft veel ervaring met virtuele servers. Wij zijn je daarom graag van dienst bij het opzetten van een Windows VPS. Het is belangrijk dat je website snel is en daar zorgen wij graag voor. Je kunt VPS altijd combineren en laten installeren met VPSServer.nl. Veelal verzorgen wij de installatie van de VPS voor je en voor extra onderhoud kun je altijd een extra SLA afnemen. Wij kunnen geoptimaliseerd virtuele servers leveren met de genoemde software. Voor vragen over de Windows VPS kun je contact opnemen met onze servicedesk voor de ideale opstelling. Door de opgedane kennis en ervaring kunnen de medewerkers je goed informeren over wat er allemaal mogelijk is. 

Neem contact op met VPSServer.nl



Windows VPS hosting bestellen

Wanneer je er voor kiest om een Windows VPS te bestellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. VPSServer.nl is al jarenlang de specialist op het gebied van virtuele servers. Hier kan je de keuze maken uit drie verschillende Windows VPS soorten. De keuze kan namelijk vallen op een Normal, Premium of Gold SSD VPS. Hieronder vind je meer informatie over deze drie soorten. Je ziet ook direct wat het verschil is tussen deze servers.

Normal Windows VPS

Dit is een normale Windows VPS voor beginners. Het grote verschil tussen deze en de bovenliggende pakketten is onder andere de schijfsnelheid, de verbinding, de toegestane dataverkeer en het niet hebben van een snapshot mogelijkheid. Zo heb je bij dit pakket een onbeperkt dataverkeer. Daarnaast heb je met deze VPS een verbinding tot 10 Gbit.

Premium Windows VPS

De premium VPS is het bovenliggende pakket en is dan vanzelfsprekend ook beter dan de normale. Bij dit pakket zal je over een verbinding beschikken tot 10 Gbit. Daarnaast heeft de premium virtuele server een schijfsnelheid tot 1750MB/s. Je krijgt echter onbeperkt dataverkeer en hebt de mogelijkheid om een back-up snapshots te maken van je VPS.

SSD Windows VPS

De SSD Windows VPS is het laatste pakket en ook de beste Windows VPS die we aanbieden. Hierbij beschik je over een optimale schijfsnelheid die kan oplopen tot 2250MB/s. Daarnaast beschikt je over een verbinding tot 10 Gbit en krijgt u ook nog eens een gratis back-up van je VPS. Zo kan je er zeker van zijn dat je data nooit verloren zal gaan en al je werk opgeslagen is.


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens