DirectAdmin VPS

Introductie DirectAdmin VPS

“DirectAdminAls je de keuze hebt gemaakt voor VPS hosting dan heb je de mogelijkheid om DirectAdmin te installeren. Er zijn verschillende VPS varianten, maar DirectAdmin VPS wordt veel geïnstalleerd, bijvoorbeeld in combinatie met CentOs. DirectAdmin staat bekend als een zeer gebruiksvriendelijke webhostingcontrolpanel welke al jaren gebruikt wordt in de hostingwereld. Het is beschikbaar op VPS servers en het kan op user- en admin niveau veel mogelijkheden bieden. Je kunt heel eenvoudig diensten aanmaken en instellingen aanpassen. Iets voor je? Huur dan eenvoudig een VPS bij VPSServer.nl en kies er dan voor om je website door ons over te laten zetten of om je VPS door ons op te zetten.

Voordelen DirectAdmin VPS

De voordelen van DirectAdmin VPS op userlevel zijn: wijzigen van DNS records van eigen domeinen, aanmaken e-mailadressen, databases beheren en aanmaken, back-ups herstellen en aanmaken, bestanden aanpassen, koppelen van extra domeinen en het doorsturen van je domein naar een externe URL. Je kunt direct zien hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt en je kunt zien welke resources er in gebruik zijn. Bij de DirectAdmin VPS op adminlevel kunt u serverlogs inkijken, DNS records bekijken en wijzigen, complete server back-ups maken voor je gehele server en inloggen als een specifieke gebruiker. Veel mensen maken de keuze voor DirectAdmin VPS en dat is een bewuste keuze, want het is erg eenvoudig in het gebruik. 

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Kosteloze installatie van DirectAdmin

Bij VPSServer.nl is het installeren van de server en DirectAdmin volledig kosteloos, daarnaast kan VPSServer.nl ook ondersteuning bieden bij migraties. VPSServer.nl heeft verschillende servicecontracten die ervoor zorgen dat deze migraties niet hoog in de kosten lopen en dat je kunt rekenen op extra ondersteuning. VPSServer.nl is voorzien van een supportdesk die u elke werkdag weer graag te woord staat. Standaard kost DirectAdmin maar 4,99 euro per maand en daarvoor krijgt u een hele webserver die eenvoudig te beheren is.

Gespecialiseerde VPS

Ben je op zoek naar een DirectAdmin VPS of juist een andere oplossing in combinatie met een VPS? Dan is VPSServer.nl de oplossing voor je. Je kunt gerust contact opnemen met VPSServer.nl voor een passende oplossing die helemaal naar je wensen opgezet kan worden. Je kunt hier geheel vrijblijvend gebruik van maken en VPSServer.nl zorgt voor een ideale opstelling van je website. VPSServer heeft veel ervaring met virtuele servers en het opzetten van een DirectAdmin VPS in combinatie met bijvoorbeeld CentOS. 

Neem contact op met VPSServer.nl


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens