cPanel VPS

Introductie cPanel VPS

“cPanel cPanel VPS staat bekend als een veelgebruikt controlepaneel, je kunt hiermee van je VPS server een webserver maken. Bij cPanel heb je de beschikking over interface, die erg gemakkelijk is in het gebruik. Dankzij cPanel VPS kunnen al je websites en domeinnamen op een eenvoudige manier worden beheerd. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het aanbieden van hostingdiensten of met het beheren van je eigen website(s).

Voordelen cPanel VPS

Bij cPanel VPS is een reseller panel besturingsplatform. Het is erg gebruiksvriendelijk, het zorgt voor flexibiliteit en het is betaalbaar. Gebruikers kunnen heel gemakkelijk door het menu navigeren, dankzij de pictogrammen en zo worden zij naar de belangrijkste functies in het configuratiescherm gestuurd. cPanel VPS kunt u combineren en installeren op een VPS van VPSServer.nl. Als je de keuze maakt voor deze VPS, dan kun je profiteren van de ultieme performance en de geweldige service. Je zult er zeker geen spijt van krijgen wanneer je deze keuze maakt!

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde VPS

Als je op zoek bent naar cPanel VPS, of een andere oplossing in combinatie met VPS, dan kun je contact opnemen met VPSServer.nl. Er wordt samen met je gekeken naar een passende oplossing die helemaal naar je wensen opgezet kan worden. Het is allemaal geheel vrijblijvend en het zorgt voor een ideale opstelling van je website. Kies je voor VPSServer.nl? Dan kiest je voor veel ervaring met virtuele servers en het opzetten een cPanel VPS. Veelal verzorgen wij de installatie van de VPS voor de klant en voor extra onderhoud kunt u ook nog een extra SLA (service level agreement = serviceniveau overeenkomst) afnemen. Voor vragen over de ideale opstelling kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers, zij staan je graag te woord en adviseren je totdat je een keuze kunt maken, waarover je helemaal tevreden bent.  

Neem contact op met VPSServer.nl


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens