WordPress VPS

Introductie WordPress VPS

WordPress VPSBen je op zoek naar een goede VPS server? Kies dan nu voor WordPress VPS bij VPSServer.nl. VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een fysieke server die is opgedeeld in meerdere virtuele servers. Dit houdt in dat je eigen VPS server zelfstandig functioneert, waardoor jr geen last hebt van andere websites. Met de WordPress VPS behaal je optimale prestaties, je website is steeds snel bereikbaar voor je bezoekers. Bij VPSServer.nl is het mogelijk om een schaalbare oplossing toe te passen. Als je website groeit, dan kun je meer resources afnemen. Je kunt hiervoor eenvoudig een VPS bij VPSServer.nl inhuren, je kunt er ook voor kiezen om de website door ons te laten overzetten, of wij kunnen uw VPS voor je opzetten!

Voordelen WordPress VPS

WordPress VPS kan gecombineerd en geïnstalleerd worden op een VPS van VPSServer.nl. Wij verzorgen de installatie van de VPS voor je en voor extra onderhoud kun je nog een extra SLA afnemen. Bij ons kun je terecht voor geoptimaliseerde virtuele servers met onderstaande software. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met onze servicedesk, de ideale opstelling bespreekt zij graag met je aan de hand van de opgedane kennis. WordPress is geschikt voor een blog of een kleine website, er zijn uitgebreide SEO mogelijkheden en het is eenvoudig te gebruiken. De standaard meertaligheid wordt ook ondersteund en WordPress heeft een grote community waar je gebruik van kunt maken. 

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde VPS

De VPS pakketten van VPSServer.nl zijn geschikt voor WordPress. Wil je snel aan de slag? Kiest u dan WordPress VPS, eenvoudig en razendsnel online. Binnen vijf minuten is uw VPS online en je kunt deze zelf eenvoudig beheren via een webpaneel. VPS Server is een van de goedkoopste, je kiest toch ook voor goede VPS hosting? Profiteer van de ultieme performance, de goede service en het gemak. Als je op zoek bent naar WordPress VPS of een andere oplossing in combinatie met VPS, dan weet je nu dat je hier aan het juiste adres bent bij VPSServer.nl.  

Neem contact op met VPSServer.nl


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens