Linux VPS

Introductie Linux VPS

Linux VPSLinux VPS is een veel gebruikte vorm van software. Dankzij Linux VPS profiteer je namelijk van een groot aantal voordelen. Je servers zijn bij VPSServer.nl altijd in goede handen. Wanneer je graag gaat voor service en een VPS welke echt bij je past, kun je maar beter nu ontdekken wat Linux VPS voor je kan betekenen. De medewerkers van VPSServer.nl leggen het je graag uit!

Voordelen Linux VPS

De voordelen van de Linux VPS zijn als volgt: Een geweldige kwaliteit, een goede reden om hier dus zelf gebruik van te maken. De server is goed schaalbaar. De prijs van de software van Linux VPS is ook erg aantrekkelijk. Er zijn geen licentiekosten die je hoeft te betalen. Linux is namelijk een open source besturingssysteem. Linux VPS kun je combineren en installeren op een VPS van VPSServer.nl. Wil je ook graag profiteren van de geweldige service en de ultieme performance? Dan is deze VPS een ideale keuze.

 • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde VPS

Wanneer je op zoek bent naar een Linux VPS of een andere oplossing welke gecombineerd kan worden met een VPS, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Je kunt contact opnemen met VPSServer.nl voor een passende oplossing, die helemaal naar uw wensen opgezet kan worden. Het is geheel vrijblijvend en u heeft geen verplichtingen. Samen met je zorgen de medewerkers voor een ideale opstelling van je website. Zij denken graag met je mee, en adviseren je zodat je weet wat er mogelijk is bij VPSServer.nl. Ze hebben veel ervaring met virtuele servers en het opzetten van een Linux VPS. De installatie van de Linux VPS wordt wanneer je dat wenst geheel door ons verzorgd. Voor het onderhoud kun je altijd een extra SLA (service level agreement) afnemen. 

Neem contact op met VPSServer.nlLinux VPS controlepaneel

Wanneer je hebt besloten wat je precies nodig hebt qua processor, geheugen en schijfruimte dan volgen er nog wat belangrijke keuzes die je moet maken. Een van die belangrijke keuzes is het gebruik maken van een controlepaneel die wij aanbieden. Wij bieden namelijk drie verschillende controlepanelen aan. Hieronder lees je precies wat de voordelen zijn van elk van deze controlepanelen.

DirectAdmin

DirectAdmin is zeer populair onder gebruikers van controlepanelen en is opgericht in 2003. Steeds meer mensen maken gebruik van dit paneel, vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Niet alleen is het gebruiksvriendelijk, maar is het ook nog eens zeer licht. Daarmee bedoelen we dat het goed te gebruiken is voor allerlei soorten servers. Het kost wel wat tijd om hier aan te wennen, maar als je eenmaal gewend bent aan dit paneel dan weet je alles zo te vinden.

cPanel

cPanel is opgericht in 1996 en is nog steeds heel populair onder de gebruikers. Het was het eerste paneel op de markt. cPanel heeft meer opties dan de rest van de controlepanelen. Wel is het minder overzichtelijk dan bijvoorbeeld DirectAdmin. Een nadeel van cPanel is dat het duurder is dan de rest van de controlepanelen.

Plesk

Plesk is ontstaan in 2003 en wordt gezien als een simpele, maar goede controlepaneel vooral voor Windows servers. Niet alleen is dit paneel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, maar het is ook nog eens in verschillende pakketten beschikbaar. Het nadeel is dat het duurder is dan DirectAdmin en dat het minder opties heeft dan cPanel.

Linux VPS OS (besturingssysteem)

Verder kan je ook nog kiezen voor verschillende soorten besturingssystemen. Bij VPSServer.nl kan je kiezen uit 15 verschillende besturingssytemen. De meest bekende die wij je ook aanraden zijn de volgende:

 • Ubuntu
 • CentOS
 • Debian

Linux VPS hosting bestellen

VPSServer.nl is de specialist op het gebied van Linux VPS hosting. Wanneer je er dus voor kiest om een Linux VPS te bestellen, dan weet je dat je bij de juiste partij bent aangekomen. Hierboven staat hoe je een VPS kan bestellen en welke keuzes je daarvoor moet maken. Zo kun je namelijk kiezen tussen een Windows VPS en een Linux VPS. Daarnaast kan je kiezen tussen een Normal, Premium en Gold SSD VPS. Daarnaast kun je kiezen welk controlepaneel u wilt gaan gebruiken. Hierboven staan de drie verschillende controlepanelen uitgelegd en daarbij wordt ook aangegeven wat het verschil tussen deze drie is.

Wanneer je genoeg informatie hebt verzameld kan je direct een bestelling plaatsen. Heb je echter nog wat meer informatie nodig of wil je graag weten wie wij precies zijn? Dan kan je direct contact met ons opnemen door op de knop hieronder te klikken.

Contact opnemen


De Voordelen

 • Leessnelheid tot 2250 MB/s
 • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
 • High availability SSD Cloud
 • VPS meteen online
 • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

 • Autotaalglas
 • Monuta
 • AMI kappers
 • SuperKeukens