Managed VPS

Managed VPS

Managed VPSEr is een duidelijk verschil tussen Managed VPS en Unmanaged VPS. Wanneer je gaat kiezen voor Managed VPS, dan valt dit onder managed hosting. De virtuele server wordt dan voor je beheert. Deze optie word je aangeraden wanneer je niet of nauwelijks over technische kennis beschikt. Wanneer je wel over technische kennis beschikt en je kun en wilt zelf een virtuele server beheren, dan kun je kiezen voor Unmanaged VPS. Bij Unmanaged VPS gaat het er om dat je de volledige technische vrijheid krijgt en dan kunt je je eigen kennis optimaal benutten.

Voordelen Managed VPS / Unmanaged VPS

De keuze voor Managed VPS en Unmanaged VPS dien je zelf te maken en kun je ook gemakkelijk maken. Als je namelijk niet over technische kennis beschikt, dan kies je voor Managed VPS. Wanneer je wel over technische kennis beschikt en zelf een virtuele server wilt beheren, dan kun je voor Unmanaged VPS kiezen. Het is daarom een heel persoonlijke keuze wat het voor je gaat worden. Tijdens het samenstellen van uw VPS kun je kiezen of je wel of geen servicecontract wenst af te nemen. Wil je ook alle voordelen ervaren? Maak je dan vandaag nog deze keuze, zodat je kunt ontdekken wat de ultieme performance en geweldige service inhouden.

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde VPS

Als je op zoek bent naar Managed VPS en Unmanaged VPS dan ben je bij VPSServer.nl aan het goede adres. Ook wanneer je interesse hebt in andere VPS zit je hier goed. VPSServer.nl heeft veel ervaring met het opzetten van Managed VPS en Unmanaged VPS en de opgedane kennis wordt graag met je gedeeld. Je kunt Managed VPS en Unmanaged VPS combineren en installeren op een VPS van VPSServer.nl. Wij verzorgen de installatie van de VPS voor je en voor extra onderhoud kun je een extra SLA afnemen. Wij leveren geoptimaliseerde virtuele servers. Heb je vragen over de ideale oplossing voor uw situatie? Dan kun je met onze servicedesk contact opnemen en dan helpt zij je graag met de juiste keuze voor Managed VPS en Unmanaged VPS of een andere VPS.  

Neem contact op met VPSServer.nlManaged / Unmanaged VPS hosting bestellen

Zoals je in de introductie heeft kunnen lezen betekent een Managed VPS dat wij de virtuele server of servers van je zullen beheren. Een Unmanaged VPS houdt in dat je de server zelf gaat beheren. Als je dus over minimale technische kennis beschikt, dan raden wij aan om ons je server te laten beheren. Wanneer je echter over voldoende technische kennis beschikt dan is dat niet noodzakelijk, tenzij je daar anders over denkt.

Een VPS bij ons bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de VPS samenstellen en vervolgens kiezen welke additionele zaken je wilt toevoegen om de VPS zo goed mogelijk te laten functioneren. Zo kan je bijvoorbeeld voor een Windows VPS of een Linux VPS kiezen. Dat is geheel afhankelijk van wat je van plan bent en waar je voorkeur naartoe gaat.


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens