Nieuwe website en VPS-platform online!

Introductie nieuwe website

Met de introductie van onze nieuwe website hebben we gelijk een nieuw platform geïntroduceerd. Dit nieuwe platform heeft nieuwe techniek en hogere beschikbaarheid. Tarieven zijn wederom scherp en marktconform. De nieuwe website heeft ook direct een nieuwe bestelstraat, waardoor het bestellen van een VPS makkelijker is en beschikbaar is in pakketvorm die je eenvoudig kunt uitbreiden. Het eenvoudiger maken van onze website en de bestelstraat zorgt voor meer gemak.

Introductie nieuwe techniek

Wij introduceren NVMe voor een scherpe prijs. Deze techniek zorgt voor 5 keer snellere opslag dan de traditionele SSD-techniek. Laatstgenoemde kun je nog steeds eenvoudig bestellen en is ook snel. Kies voor high-performance altijd voor NVMe en voor normale performance (ook snel) SSD. Dit is nog iets voordeliger. Lees meer op onze website naar de voordelen van NVMe.

Zie je wat raars op onze website?

Mocht je wat tegenkomen op onze website wat niet helemaal lekker loopt, geef het dan even aan. Wij vinden dit fijn en weten altijd met een passende beloning te komen. Wij wensen je veel succes op onze nieuwe website.