Razendsnelle & krachtige VPS

VPS variantenWij bieden virtuele servers aan met onbeperkt dataverkeer, korte contracten en extreem snelle virtuele servers tot 2250 MB per seconde (leessnelheid) en 1000 MB per seconde (schrijfsnelheid). Standaard zal je VPS met drie replicaties beschikbaar zijn binnen ons VPS-platform. Dit is uniek en zorgt voor extra veiligheid van je VPS. Dataverlies is verleden tijd voor je server.

Gebruik en bestel alleen wat je écht nodig hebt

Je kunt zelf eenvoudig aan de slag met processorkracht, geheugen en schijfruimte. Je bepaalt precies hoeveel je van de onderdelen nodig hebt bij het bestellen. Bij ons zit je niet vast aan de standaard pakketten. Hierdoor kun je eenvoudig per onderdeel opschalen. Onderstaand zijn een aantal voorbeelden van onze VPS. Als je op bestellen klikt, dan kun je zelf schuiven met de processorkracht, geheugen en schijfruimte. Zo kun je tijdelijk meer of minder specifcaties aan je VPS toewijzen om ervoor te zorgen dat de server optimaal blijft draaien. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar de wisseling van de server en berekenen je wijzigingen per uur door, waardoor je nooit te veel gaat betalen.

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Hoge performance VPS

VPS variantenMet onze hoge lees- en schrijfsnelheid tot 2250 MB/s en netwerkverbinding van 40Gbit behoren wij aan de bovenkant van de markt in Nedeland. Onze VPS is razendsnel beschikbaar op Windows en Linux besturingssystemen die je eenvoudig zelf kunt kiezen. Schaalbare VPS is van deze tijd en bij ons toegestaan. Een VPS is direct online en volledig op SSD beschikbaar met altijd drie live kopieën beschikbaar van de VPS. Hierdoor kan je VPS data niet verloren gaan. Let er wel op dat je een back-up afneemt voor data uit het verleden.

 

Eenvoudig en overzicht beheerpaneel

BeheerpaneelHet is eenvoudig om onze VPS te beheren en aan te passen. Opties zoals een firewall, back-ups, IP-adressen en het herinstalleren van je VPS zijn standaard mogelijk. Ook is het bij ons mogelijk om domeinnamen te koppelen aan een VPS of juist te registreren. Tegenwoordig is een SSL-certificaat ook niet weg te denken en bij ons beschikbaar om te bestellen. In het beheerpaneel is informatie beschikbaar over het dataverkeer, de performance van je VPS en nog veel meer.

 

Back-upruimte is erg belangrijk

Server back-upruimteHet is verstandig om back-upruimte af te nemen bij een VPS, omdat deze standaard niet is inbegrepen. Hierdoor beschikt je altijd over een back-up van je VPS en kun je gerust aan de slag met je server. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om meerdere back-ups van je VPS te laten maken, dit kan voor een kleine meerprijs en is zeker aan te raden. Het is vervolgens mogelijk om een back-upschema in te stellen en daarmee de dagen af te dekken die juist voor je zo belangrijk zijn. Wij maken gebruik van twee datacenters voor back-ups en creëren maximale veiligheid.

 

Mocht je vragen hebben over de dienstverlening van VPSServer.nl, dan kun je altijd contact opnemen met ons of via de veelgestelde vragen informatie vinden.

De Voordelen

  • Onbeperkt dataverkeer
  • Korte contracten
  • Windows en Linux templates
  • SSD VPS meteen online
  • Niet tevreden binnen 30 dagen? Je krijgt je geld terug!

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens