Webhosting VPS

Introductie webhosting VPS

Als u de keuze gaat maken voor webhosting VPS, dan zijn er verschillende soorten. Om te beginnen is het belangrijk te weten dat wanneer je een website online gaat zetten, dat webhosting dan noodzakelijk is. Je kunt bij een hoster een hostingpakket aanschaffen, en dan heb je als gebruiker de mogelijkheid om een website online te zetten, maar er zijn verschillende mogelijkheden. Veel mensen maken de keuze voor webhosting VPS. Dit wil zeggen dat een server wordt verdeeld in meerdere kleine servers. 

Voordelen webhosting VPS

Het voordeel van webhosting VPS is dat de server wordt verdeeld in kleine servers. Op het moment dat een server dan problemen heeft of crasht, dan hebben de andere daar geen last van en zij zullen ook niet langzamer worden. Steeds meer mensen maken de keuze om webhosting VPS te combineren en te installeren op een VPS van VPSServer.nl. Ervaar nu zelf de voordelen en geniet van de ultieme performance en de geweldige service. Bij een webhosting VPS heb je de keuze uit verschillende controlepanelen te weten: DirectAdmin, Plesk of cPanel. Stel via de website van VPSServer.nl je eigen VPS samen.

  • VPS pakketten (voorbeelden, zelf samen te stellen)
Processor 1.0 Ghz 1.6 Ghz 2.0 Ghz 2.0 Ghz 3.2 Ghz 4.0 Ghz
Geheugen 512 MB 1 GB 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Schijfruimte 10 GB 50 GB 100 GB 150 GB 200 GB 300 GB
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs per maand € 3,99 € 8,99 € 15,22 € 19,75 € 29,23 € 45,74
  Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Gespecialiseerde VPS

Heb je interesse in gespecialiseerde webhosting VPS? Dan wordt het de hoogste tijd dat je contact op gaat nemen met VPSServer.nl. Het kan ook zijn dat u juist een andere oplossing in combinatie van een VPS wilt nemen en ook in dat geval kunnen wij je helpen. Je kunt gerust contact opnemen met VPSServer.nl voor een passende oplossing die helemaal naar uw wensen opgezet kan worden. Wanneer je deze keuze maakt, dan zijn er geen verplichtingen, alles is geheel vrijblijvend en zorgt voor een ideale opstelling van je website. Wij staan je graag bij en de installatie kunnen wij voor je verzorgen. Als je extra onderhoud wilt, kunnen wij dat voor je regelen. Je kunt in dat geval een extra SLA (service level agreement) afnemen. Wij kunnen voor je geoptimaliseerd virtuele servers leveren met webhosting VPS. Voor vragen kunt je met onze servicedesk contact opnemen. 

Neem contact op met VPSServer.nl


De Voordelen

  • Leessnelheid tot 2250 MB/s
  • Schijfsnelheid tot 1000 MB/s
  • High availability SSD Cloud
  • VPS meteen online
  • Kant en klare templates

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens