Over VPSServer.nl

Over VPSServer.nlKwalitatieve VPS servers leveren voor een betaalbare prijs is ons doel en dat realiseren wij door de geruime ervaring die wij hebben op het gebied van VPS servers. Sinds 2006 zijn wij actief in de hosting branche en leveren wij verschillende diensten, waaronder virtuele servers. Met VPSServer.nl kunnen wij daarom en specifiek richten op het aanbieden van goede en degelijke VPS.

Wij zijn overtuigd van de diensten die wij leveren, waardoor wij dit voor een voordelig tarief kunnen aanbieden. Dit komt omdat wij enkel gebruik maken van kwaliteit hardware. Hierdoor zijn er minder storingen en kan er een hogere uptime worden gerealiseerd.

Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor een eerlijk advies. Ze kunnen je adviseren over de opstelling die het beste bij je aansluit. Doordat wij al geruime tijd ervaring hebben op het gebied van virtuele machines kunnen wij je hierin voorzien van een kundig advies. Hierbij wordt er met je meegedacht, zodat er een degelijke en betrouwbare oplossing gevonden wordt. Wij streven dan ook naar een langetermijnrelatie.

Wél persoonlijk en wél met ondersteuning!

Geen kaas gegeten van servers en het beheer hiervan? Schakel ons gerust in en wij beheren met liefde je VPS. Hiervoor zijn verschillende serviceplannen opgezet die je eenvoudig kunt afnemen. Daardoor kun je profiteren van lage tarieven en een supersnelle server. Wat wil je eindelijk nog meer hebben? Neem gerust even contact met ons op!

Meegroeien met de markt

Service VPSServer.nlDe hostingbranche zit nooit stil en daarom is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Onderwerpen zoals IPv6 worden op dit moment steeds belangrijker en ook ontwikkeld de techniek zich snel. Wij groeien zo snel mogelijk mee met de laatste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen verwerken wij zo snel mogelijk op onze website en in onze producten.

Standaard is het daarom mogelijk om gratis gebruik te maken van IPv6. Nieuwe ontwikkelingen worden bij ons altijd direct op de servicepagina van klanten getoond, zodat zij direct op de hoogte zijn wanneer er ingelogd wordt.

Een van de eerste met SSD en live replicatie in Nederland!

Inmiddels bieden verschillende leveranciers een VPS met SSD aan. VPSServer.nl heeft dit al vanaf het begin aangeboden en heeft daardoor net even wat meer kennis en specialisme in het aanbieden van servers met SSD. Probeer gerust eens een VPS met SSD en ervaar de snelheid die het met zich meebrengt. Ook zijn wij de eerste in Nederland die altijd drie replicaties van uw VPS direct aanbieden. Wij zijn dol op vernieuwingen en nieuwe technieken, daarom zullen wij altijd voorop lopen en dit aanbieden!

ISO-certificering

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij VPSServer.nl. Met de ISO-27001:2013, ISO-9001 en NEN7510 certificaten op zak, tonen wij en ons datacenter aan dat wij voldoen aan de norm van informatiebeveiliging. Wij gaan zorgvuldig en op de juiste wijze om met betrouwbare informatie.

De Voordelen

  • Onbeperkt dataverkeer
  • Korte contracten
  • Windows en Linux templates
  • SSD VPS meteen online
  • Niet tevreden binnen 30 dagen? Je krijgt je geld terug!

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens