Beveiligde verbindingen door SSL-certificaten

SSL beveiligingSecure Sockets Layer (SSL) is een encryptie-protocol om communicatie op het internet te beveiligen. Een SSL zorgt ervoor dat binnen een beveiligd kanaal twee computers via het internet of via een intern netwerk met elkaar communiceren. Als u graag wil dat klanten weten en begrijpen dat u prioriteit geeft aan het beveiligen van uw website en dat u veilig omgaat met de klant, dan is een SSL-certificaat de uitkomst. De SSL-certificaten zijn namelijk een bewijs dat u beveiliging van communicatie op het internet voorop stelt.

Gebruik SSL-certificaat
Er zijn drie soorten validaties waar u voor kunt kiezen: domeinvalidatie, organisatie validatie en uitgebreide validatie. Bij domeinvalidatie worden gegevens van de domeinnaamhouder opgenomen. Organisatievalidatie zorgt ervoor dat bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat opgenomen en gecontroleerd worden. De meest uitgebreide validatie bestaat uit het opnemen en controleren van alle bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat. Een uitgebreid gevalideerd SSL certificaat voldoet aan specifieke eisen omtrent identiteitscontrole.

Zichtbaarheid SSL-certificaten
Een SSL-certificaat is te herkennen in de URL-balk door de https://, het slotje en wanneer een uitgebreid gevalideerd SSL certificaat toegekend is een groene adresbalk. Deze tekenen zijn erg herkenbaar voor klanten. Als uw klanten in de URL-balk één of meerdere van deze kenmerken terug kan vinden, is dit voor hun een bevestiging dat er op een vertrouwelijke en goede manier met hun gegevens wordt omgegaan. Zo wordt bevestigd dat ze werkelijk met de website communiceren en niet met een potentiële hacker.

Varianten SSL-certificaten
Er zijn veel verschillende aanbieders van SSL-certificaten. Belangrijke namen hierbij zijn GeoTrust, GlobalSign en Symantec. Elke aanbieder biedt verscheidene pakketten aan waar verschillende voordelen aan gebonden zijn. Bekijk het overzicht van de verschillende SSL-certificaten en aanbieders  en bepaal zelf welk SSL-certificaat het beste bij u past.

Neem contact op
Als u vragen heeft over wat een SSL-certificaat voor uw site kan betekenen? Of wilt u hulp bij het kiezen van het juiste SSL-certificaat? Neem dan contact op door de bellen naar +31 (0)316 200500 of stuur een mail naar info@vpsserver.nl. Onze medewerkers helpen u graag. 

Recente nieuwsberichten 
16-04-2019Kantoor gesloten op tweede paasdagLees meer
12-12-2018Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagenLees meer
04-10-2018Introductie nieuwe VPS Server tarievenLees meer
09-07-2018Verwerkersovereenkomst nog niet afgesloten?Lees meer
18-06-2018Twee maanden volledige korting op je VPSLees meer

De Voordelen

  • Onbeperkt dataverkeer
  • Korte contracten
  • Windows en Linux templates
  • SSD VPS meteen online
  • Niet tevreden binnen 30 dagen? Je krijgt je geld terug!

1000+ tevreden klanten

  • Autotaalglas
  • Monuta
  • AMI kappers
  • SuperKeukens